Akhirnya Terbongkar!! Inilah Sebab Yahudi Giat Menggali Dibawah Masjid Al-Aqsa

Ambillah masa membaca tentang peristiwa masa kemudian dan juga yang hendak tiba dan juga kamu betul – betul ketahui apa yang berlaku di palestin pada hari ini. ini sungguh – sungguh! apa yang zionis jalani dan juga yang lebih berarti kamu ketahui kenapa dan juga mengapa!

kesimpulannya terbongkar! ! innilah karena yahudi aktif menggali dibawah masjidil aqsa

kesatu. lihatlah pengalian dibawah masjid al – aqsa…cukup takut, bahaya dan juga merosakkan asas masjidil al – aqsa. bila saat sebelum ini kamu membaca lewat portal yang berat sebelah. saat ini saksikanlah seorang diri kerosakan yang teruk akibat kerja pengalian ini. keretakkan merata – rata di tiang besar, lantai dan juga bilik masjid yang suci untuk umat islam.

pihak israel lagi menggali di dasar masjidil al – aqsa. mereka mengakui secara terbuka hasrat mereka buat menghancurkan masjidil al – aqsa dan juga di tempat ini buat “membangkitkan semula “temple of solomon. ” iaitu kuil sulaiman.

arkeologi dan juga pakar kaji sejarah ketahui bahawa runtuhan “kuil sulaiman” terletak di dasar masjidil al – aqsa. kita tidak ketahui berapa dalam penggalian tersebut, tetapi kita tidak boleh berdiam diri dan juga membiarkan sahaja. ini butuh atensi dunia islam. umat islam yang berjuta – juta ramainya serupa buih dilautan berbanding yahudi laknatullah ini melarang keras kerja – kerja penggalian yang hendak meruntuhkan masjidil aqsa sesuatu hari nanti iaitu qiblat kesatu untuk umat islam saat sebelum masjidil haram.

kubah emas tidaklah masjidil al – aqsa namun merupakan masjid batu tergantung “dome of the rock. tiap kali masjidil aqsa diucapkan di media, mereka hendak menampilkan masjid ” dome of the rock” bagaikan masjidil al – aqsa. sampai – sampai orang ramai tidak menyedari yang mana satu masjidil al – aqsa. penulis juga baru ketahui selepas dikelirukan oleh media barat.

ini menggambarkan trik zionist, sampai – sampai masjidil al – aqsa dihancurkan, umat islam tidak perasan dan juga ketahui kehancurannya. jadi kewajipan umat islam buat ketahui yang mana satu masjid yang sesungguhnya.

keretakan di halaman dan juga di dalam masjidil al – aqsa. masjid “dome of the rock” yang dilatar balik.

kesimpulannya terbongkar! ! innilah karena yahudi aktif menggali dibawah masjidil aqsa

dome of rock dalam wilayah masjid angkatan laut (AL) – aqsa
mengapa wajib dicoba kepada masjidil al – aqsa? terdapatkah diakibatkan nilai tanahnya ataupun lain – lain karena musabab yang di kehendaki oleh yahudi!

nabi sulaiman a. s dan juga rahsia yang tertanam di dasar masjidil a – aqsa

• balik kepada sejarah silam cerita nabi sulaiman as ataupun raja sulaiman yang bertanggungjawab membina apa yang dikenali bagaikan kuil sulaiman”.

• nabi sulaiman as berbeza dari nabi – nabi yang lain kerana baginda di beri allah swt boleh memahami umat manusia, dan juga bangsa jin.

• nabi sulaiman ditugaskan dengan menyebarkan ayat – ayat allah swt iaitu: kepercayaan dan juga ibadah dalam cuma satu tuhan sahaja.

• masalah ini jadi atensi nabi sulaiman dimana ada kaum – kaumnya yang kokoh mengamalkan ilmu sihir dan juga okultisme. baginda memerintahkan seluruh pengawalnya buat berangkat ke segala negara dan juga merampas tiap novel, naskah, kitab – kitab ataupun halaman bahawa okultisme ataupun yang tertulis seluruh ilmu sihir dimana amalan sesat ini diajar buat berhubung dengan pemanggil roh. ajaran ini dimana amalan iaitu berkaitan dengan jin dan juga setan.

• dalam islam kita ketahui bahawa ilmu sihir merupakan haram. al – quran berkata kepada kita bahawa jin dan juga manusia wajib tidak boleh berhubung kait meski hidup di ukuran yang selari dengan manusia, namun tidak wajib berbicara dengan satu sama lain. jin tidak mampu dilihat, mereka boleh memandang kita, tetapi kita tidak mampu memandang mereka. tidak terdapat masalah serupa jin “baik” ataupun menolong, kerana tiap jin yang bercakap dan juga berhubungan dengan manusia secara langsung dilarang oleh allah swt.

• jadi arahan nabi sulaiman as biar mereka bawa kesemua novel, kitab yang berkaitan dengan ilmu sihir kepadanya, dan juga setelah itu baginda kuburkan seluruh novel, kitab dan juga apa jua yang berkaitan dengan amalan ini dimana baginda fikirkan amat selamat iaitu tidak terdapat siapa yang boleh memperoleh ataupun mencurinya.

• dimana baginda menanamkan iaitu di dasar tapak kuil asas tersebut. baginda melantik sebagian orang kesasteria yang di mengenal bagaikan “knights of the temple of solomon” (knight templar) buat melindungi asas kuil sulaiman siang dan juga malam.

• kesatria melaksanakan ini pada awal mulanya. selepas nabi sulaiman (as) meninggal, the knights menciptakan apa yang mereka melindungi. mereka menyedari berartinya maklumat ini, amalan sihir mereka berposisi di hujung jari mereka. mereka mencuri dan juga mula berlatih. mereka pindahkan kitab – kitab dan juga mula berlatih dan juga mengamalkan dan juga betul – betul jauh dari agama nabi musa dan juga allah swt. dan juga tenggelam di dasar kuasa dan juga pengaruh iblis (setan). kerana watak ritual mereka, mereka dengan kilat jadi yang amat kokoh dan juga orang – orang terkaya di negara itu. wawancara terkini dengan pakar okultisme menegaskan bahawa syaitan berikan penghargaan kepada pengikutnya dengan kekayaan dan juga keuntungan material di dunia ini, asalkan mereka melaksanakan apa aja yang mau mereka iaitu menyebarkan rasuah, kefasikan dan juga kehancuran di bumi di wawancara pula berkata bahawa syaitan meyakinkan mereka, lewat para imam dan juga pendeta besar, bahawa dia merupakan allah yang nyata. dan juga itu dia cuma salah faham.

• berikutnya sepanjang berabad – abad, naskah itu diseludup ke eropah, dan juga kesatria templar berikan nama “free mason”. dengan kekokohan yang ditemui, baru mereka kilat menyebar pengetahuan ini di segala dunia, dalam wujud perkumpulan rahsia.

seluruh dengan satu tujuan iaitu melayani “allah” setan, dan juga buat mempersiapkan kehadiran dajjal bermata satu, yang mewakili setan di bumi. simbol mereka merupakan piramid atasnya oleh “semua melihat” satu mata! butuh dikenal bahawa orang mesir kuno pula memiliki satu mata memandang seluruh yang mereka sebut mata ra, dan juga mata osiris. ingat bahawa ilmu gelap merupakan diajar dari orang – orang kafir dari mesir kuno.
warns us against the being with the “one” eye.
• bahwa tidak yakin? lihatlah bahagian balik bil dolar as – seluruh memandang satu mata di situ! simbol dimerata – rata. amerika merupakan negeri kesatu di dunia masonik. terdapat banyak kajian yang menyokong tuntutan ini, fakta mengejutkan, wawancara, merupakan “rahsia” pengetahuan alam semesta ini yang masyarakatnya yang mempunyai tuntutan. sesungguhnya mengamal ilmu gelap iaitu ritual sihir. ini merupakan “rahsia” mereka senantiasa berdialog tentang memahami masa depan kamu, mencipta kekayaan dengan memohon alam semesta buat memberikannya kepada kamu rohani, tidak berugama dll. ini merupakan berlawanan dengan islam di mana iman kita dan juga keyakinan kepada allah swt buat tawakal kepadanya. itu sebabnya sebahagian orang islam yang murtad kerana memandang syaitan dan juga iblis merupai nabi isa menghadiri mereka dan juga membantu mereka semasa dalam kecemasan. dan juga mereka mempercayai nabi isa as, namun sesungguhnya kerja – kerja setan!

jadi bila freemason sudah menemukan hak dan juga kekayaan di dunia dan juga “harta rahsia” ini. kenapa seluruh tertumpu buat menghancurkan masjidil al – aqsa?

sesungguhnya mereka lagi mempersiapkan kehadiran dewa mereka iaitu “dajjal”.

apa yang islam dan juga nabi muhammad saw memeringati kita tentang kehadiran dajjal

1. dalam islam kita ketahui dajjal merupakan nabi palsu. dajjal hendak meniru serupa nabi sejati dalam seluruh perihal. nabi yang sebenar merupakan nabi isa as yang hendak tiba semula buat memerintah dunia dari jerusalem. jadi disitulah di mana dajjal hendak datang di atas tanah suci, jerusalam.

2. nabi muhammad saw mengatakan kepada kami bahawa dajjal dikeluarkan dari dunia ini. dengan demikian dia telah berposisi di planet ini semenjak era rasulullah saw. kami diberitahu bahawa dajjal hendak hidup di bumi sepanjang 40 hari (satu hari serupa setahun, satu hari serupa sebulan, satu hari serupa satu minggu, dan juga selainnya serupa hari biasa ingat 1 tahun surgawi. merupakan sama dengan 1000 tahun manusia. kamu melaksanakan matematik). ini meyakinkan bahawa dia merupakan jin yang kokoh, serupa jin boleh hidup sepanjang ribuan tahun.

3. seluruh nabi – nabi memperingatkan kalangan mereka tentang nabi palsu ini.

4. nabi muhammad saw sempat memberitahu kehadiran dajjal dan juga memperingatkan kita buat mengenali bahawa allah swt tidak “bermata satu”. dajjal pula hendak memiliki perkataan kafir di dahinya. nabi muhammad saw pula berikan amaran, bahawa tiap muslim sehabis mendengar “kedatangan” dajjal butuh memaling wajah daripada memandang muka dajjal. dan juga membelakangkan dan juga terus berjalan menjauhkan diri darinya. tidak memandang ke arahnya, ataupun berjalan ke arahnya. jangan mau ketahui dan juga nabi saw berikan amaran bahawa orang yang terkuat imannya hendak diuji dan juga gampang boleh jatuh korban fitnah dajjal, kerana dajjal merupakan “master of deception”.

zionis sempat menyebut bahawa wilayah diantara sungai nil dan juga furat sebagaimana terdapatnya “tanah yang dijanjikan. ” dajjal raja mereka, dan juga setimpal dengan kepercayaan okultisme, mereka wajib membangkitkan kuil asal menurutnya buat mengambil takhtanya.

jadi di mana kuil asal dari zionisme?

fakta arkeologi dan juga sejarah meyakinkan bahawa runtuhan kuil asal sion merupakan di dasar kuil sulaiman. ertinya nabi sulaiman as ketahui gimana kuasa jahat sihir ini, hingga dia membina kuil pada candi zionist tersebut. menyembah satu allah swt yang benar cukup kokoh buat mengelakkan tiap kejahatan yang terjalin di situ.

ini merupakan kerana kenapa yahudi/zionist mau menghancurkan masjidil al – aqsa biar mereka mampu membangunkan semula kuil dibawah masjidil al – aqsa. salah satunya tempat dia boleh masuk dan juga memerintah, merupakan kuil disesuaikan dengan alam yang jahat.

• masalah ini menarangkan kenapa kerajaan as begitu baik dengan israel. mereka memiliki tujuan berbarengan, dan juga keyakinan berbarengan. mereka bekerja buat suatu kekokohan yang jauh lebih besar, dan juga jauh lebih jahat dan juga menipu. . inilah sebabnya kenapa dasar luar negara mereka pro – israel. inilah sebabnya kenapa mereka membiarkan palestin hendak diserbu berulang kali. mereka butuh dan juga hasrat buat menghancurkan masjidil al – aqsa. dan juga inilah kenapa mereka menggambarkan orang – orang arab dan juga muslim seluruh bagaikan pengganas. mereka mau mengganti dunia melawan kita dalam kebencian, kerana dalilnya merupakan, orang – orang yang hendak terus mempertahankan masjid al – aqsa merupakan orang arab! muslim!. muslim mengerti berartinya masjidil al – aqsa, dia merupakan kiblat kesatu umat islam. oleh kerana itu orang – orang muslim merupakan musuh dajjal dan juga amerika merupakan murid – murid dajjal.

dalam al – quran berkata bahawa salah satu ciri akhir era saat sebelum kehadiran dajjal, dan juga menggambarkan akhir era, merupakan runtuhannya masjidil al – aqsa yang berlaku sebagaimana yang kamu baca ini.

mudah – mudahan allah swt melindungi kita seluruh dari kejahatan dajjal dan juga pengikutnya. mudah – mudahan sinar islam bersinar cerah dari sebelumnya.

dan juga fakta kehadiran dajjal dan juga akhir era merupakan kehancuran masjidil al – aqsa…. allah hu akbar!

mereka memuliakan tuhan mereka yang bermata satu! astaghfirullah!.

sumber: kualitas.co

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *